Denní menu pro Vás vaří:
Teplá kuchyně - Gabriela Géryková, Eva Adamkovičová
Studená kuchyně - Marie Sváčková, Renáta Kovářová, Jarmila Vidomusová
Dobrou chuť Vám přeje celý kolektiv Občerstvení K+K
_________________________________________________________________
Redukční dieta (oběd 1500KJ, večeře 1500KJ)
26.5. - 30.5.
PONDĚLÍ: |
|
|
|
OBĚD |
kuřecí směs se žampiony, divoká rýže, zeleninový salát |
|
|
VEČEŘE |
lázeňská zeleninová směs, brambor |
ÚTERÝ: |
|
|
|
OBĚD |
vepřová panenka, těstovinový salát tunis, zelenina |
|
|
VEČEŘE |
zeleninový salát s kuřecími kousky, dressing, cereální pečivo |
STŘEDA: |
|
|
|
OBĚD |
kuřecí špíz se zeleninou, brambor, salát |
|
|
VEČEŘE |
americké brambory, kefírové mléko |
ČTVRTEK: |
|
|
|
OBĚD |
rybí filé se šunkou a sýrem, bramborová kaše, zelenina |
|
|
VEČEŘE |
pohankové rizoto se zeleninou, salát |
PÁTEK: |
|
|
|
OBĚD |
králík na zelenině se žampiony, brambor, zelenina |
|
|
VEČEŘE |
čočka na kyselo, sázené vejce, chléb, okurek |