Denní menu pro Vás vaří:

Teplá kuchyně - Gabriela Géryková, Eva Adamkovičová

Studená kuchyně - Marie Sváčková, Renáta Kovářová, Jarmila Vidomusová                                         

                                            Dobrou chuť Vám přeje celý kolektiv Občerstvení K+K

_________________________________________________________________

 

Redukční dieta (oběd 1500KJ, večeře 1500KJ)

26.5. - 30.5.

 

PONDĚLÍ:

 

 

 

OBĚD

kuřecí směs se žampiony, divoká rýže, zeleninový salát

 

 

VEČEŘE

lázeňská zeleninová směs, brambor

 

ÚTERÝ:

 

 

 

OBĚD

vepřová panenka, těstovinový salát tunis, zelenina

 

 

VEČEŘE

zeleninový salát s kuřecími kousky, dressing, cereální pečivo

 

STŘEDA:

 

 

 

OBĚD

kuřecí špíz se zeleninou, brambor, salát

 

 

VEČEŘE

americké brambory, kefírové mléko

 

ČTVRTEK:

 

 

 

OBĚD

rybí filé se šunkou a sýrem, bramborová kaše, zelenina

 

 

VEČEŘE

pohankové rizoto se zeleninou, salát

 

PÁTEK:

 

 

 

OBĚD

králík na zelenině se žampiony, brambor, zelenina

 

 

VEČEŘE

čočka na kyselo, sázené vejce, chléb, okurek